Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör ditt val och ger dig visdom

Du älskar henne fortfarande

Du känner mig inte

Så jag går

Före dig

Så viska inte

Undra inte

Sakna henne inte

Gå och hitta henne

Jag gör ditt val

Jag ger dig visdom

Jag får dig att falla

Från ditt motstånd


Jag tror

Att jag är för sen

Jag tror helt

Att det inte har med mig att göra

Så jag går

Medans jag är starkare

Jag går

För att vår kärlek är yngre och glömmer lättare




Övriga genrer av She
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-18 02:00



Bookmark and Share


  theperna
oxå en sorts visdom
kan bara hoppas att fler har den
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

She
She