Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor

 

 

Ska du ha det så här .... ?

 

Måste du kämpa så hårt?

 

Är du inte värd något bättre,

kanske ett enklare liv

där du inte måste jämka så?

 

Älskar du?

 

Är du älskad?

 

Och när skrattar ni tillsammans?

 

Du har gåvor!

 

Gör verklighet av dina drömmar!

 

Jag finns här!

 

och sen en halv kram

min kind mot din

 

 




Övriga genrer av Jojo
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-06-18 14:08



Bookmark and Share


  Agnes
ja, tänk om... Jag skulle vilja ha en syster som du!
2007-06-18

  Marreb
Att känna att ens liv inte blir mer än så här.. och bli påmind om nåt som känns omöjligt att ändra på. Och speciellt om frågorna ställs av nån som uppenbarligen inte befinner sig i samma situation. Tröstande, men ändå inte. Man står ändå där och ska ta sig igenom det hela mestadels på egen hand. Men det går. Tar bara lite tid.
2007-06-18

  Albert
huvaligen vilka frågor

den där halva kramen räcker inte så långt, men en liten bit, kanske
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo