Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade, jag tror!

Ännu är det för tidigt att förutspå
om din tunga kan lova vackra ord
Ännu är det för tidigt att förutspå
om du kan behålla dina löften på denna jord.

Min älskade, ännu är det gryning
när du håller mig i din famn
Min älskade, ännu är det gryning
för att se om vi styr mot rätt hamn.

Tuppen fortsätter att gala
vi har ännu ej vaknat
Våra känslor väntar på att få tala
söker sig sakta fram i det som vi har saknat.

Förgängligheten har inte det goda i livet i sitt grepp
Min älskade, varje dag har ett evigt värde
vi väntar bara på att få kliva in i rätt skepp
och förgöra det som oss än gång tärde.

Ja, jag tror!
Ja, jag tror!
Min älskade, jag tror!
Även om det fortfarande är morgon
så känner jag kärleken som mellan oss gror.




Fri vers av Mimmi17
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmi17