Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats rond

Med lätta vingslag
slår sig fågeln fri
När ska mitt hjärta få vingar?

Fastkedjad av känslornas
tunga kättingar
tvingas mitt hjärta ned

Längtan efter frihet
och lättnad är min revolution
En kamp jag ensam måste ta




Fri vers av Flöde
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 20:59



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Känner igen.... :/
BRA
2007-07-05

  Albert
du skriver verkligen så jag blir berörd
om att ensam få ta hand om det här

hur känslor tvingar hjärtat hur man än kämpar mot

snyggt!
svårt!
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde