Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig!

Ditt förstånd och din värld
är en annan än min
Jag kan förstå de bilder
du ger
Jag vet vilka kval du lider

Att världen ser så trasig ut
är inte ditt fel




Fri vers av Flöde
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-18 21:03



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Bara avgudar detta. Otroligt bra skrivet. Får jag låna den?
En applåd och hatten av :)
2007-07-05

  Albert
tycker om
2007-06-20

    Brell
Åh så bra. Gillar den. En applåd.
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde