Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Att se på dig
Att känna dig
Att smeka dig
och höra din lust

ger mig tröst




Fri vers av Flöde
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-06-18 21:04



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Värmande text. Kort, enkel och bra
2007-08-06

  Albert
fin tröst! tröst är det finaste, sån här tröst
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde