Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerande ord om Inspiration


I Inspiration, In-spirituell.

När du är inspirerad av något stort syfte eller något fantastiskt projekt,

bryter alla dina tankar sina band,
ditt medvetande expanderar åt alla håll,
dina sinnen omvandlar begränsningar,

och du vaknar upp i en ny, fantastisk och underbar värld
som du inte trodde fanns

dolda krafter och talanger vaknar till liv

och du upptäcker dig själv med att vara,
en mycket bättre person än vad du någonsin hade kunnat
drömma om att vara









Fri vers av Spindigo
Läst 485 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-18 21:51



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Sköna tankar. Intressant!
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Spindigo
Spindigo