Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal dikt


Modet sviktar

Ser ytan

vill upp

men modet

sviktar

något drar mig

bara

ännu mer ner.

 

Kampen varar länge

gråter inombords

känner gnistan dö ut

sakta

sakta

nått gick snett

och nu når jag inte längre

ytan.

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-19 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson