Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna i helgen


lättnad

känner mig lugn

nu

känner att det här

kommer gå bra

så lättad

och så glad

börjar äntligen

må bra.

 

Hjärtat har rusat

tankarna

har vandrat

känslorna

har varit i uppror.

 

Lättnad

för nu känns det

som allt är som det ska

och nu börjar ja

bli ja igen.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-19 20:19



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
en ny trygghet..känns verkligen
du har utvecklats.. ännu mer
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson