Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde det inte vara jag!?


en gång, en enda gång... jag lovar
jag ber, snälla, en gång är ju ingen gång
...
jag skulle be till gud, även om jag vet att han inte finns

..men det var aldrig jag

varför inte jag..

mitt hjärta blöder

du är kniven

och du sitter i ännu



tiden läker inga sår, varken utan eller innanpå


jag håller på att förblöda

men

...det var aldrig jag.


Kunde det inte vart mig du saknade, åtminstone en gång i tiden.

en gång är ingen gång

men jag förtjänar kanske inte dig, det, allt



en gång är ingen gång!




Fri vers av millie
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-20 01:08



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Tungt. Väl fångat!
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

millie
millie