Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piss vatten

 

Vatten är kallt

varmt

gott

badbart

drickbart som satan gott

helst då utan klor tack

ont i magen vill man ej ha

hela Belgien har

Frankrike med det räcker ta mej fan

Saltvatten salt så in i FUCK

vill man ej ha

men tänk allt vatten som finns det går jo mest runt

man skiter i det man pissar i det

sen filtreras det sattyget

o då går man o badar i det hm hm

pissbad kan man SKRIKAAAAAAAA

PISS VATTEN

sen dricker man det med hm

inte konstigt Apotekt säljer mycket mun vatten

o halva världen har dålig ande dräkt

nä tack ja går då o tar lite mer

 

 AQUA KAFFE PISS




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-06-20 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter