Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11 SEPTEMPER utan prickar

 

 

Ägg knäckande hästar

står o skäller utan för min dörr

kallhamrade illrar

skriker

du är skyldi meej penge

alltså på Danska

vildvittrande visslor

nässlar rep i tråd

geleaktiga bäver joddlare

fiolar på balkongen

vilse ledda myggor

leker 11 september

terror råttor

åker brandbil

släcker ljuset

 

KÄRA

ELON

GE OSS BILLGARE EL




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-20 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter