Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort om att bekämpa konventionerna och om att protestera mot rationella beslut och logik. Säg vad du tycker om denna... Första utkastet.


ouppfostrad


väljer efter stunden
rensar garderoben
krossar alla speglar
brinner
i världskrig mot mig själv
korsar atlanten
utan bikini




Fri vers av danshäxan
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-21 11:01



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Din text känns kaxig och uppkäftig på ett härligt sätt. Dina ord lockar fram bilder i mitt huvud, bilder av mig själv i en yngre (och argare) verison :) Jag är särskilt svag för de två sista raderna, kan inte riktig sätta fingret på varför men de är extra härliga. Tycker att du har lyckats riktigt bra med den här texten! Det blir ett bokmärke ;)
2007-06-21

  Bengt VIP
I\'m flabagasted!
En fullständigt oväntad historia, men härligt kaxig!
Bengt
2007-06-21

  Marreb
Kanonbra! Gillar speciellt slutet om att korsa Atlanten utan bikini...

Tankarna går samtidigt till nån som inte tycker om sig själv och sin spegelbild, men den tolkningen går inte helt i linje med att bekämpa konventionerna. Eller också kanske det hör ihop?
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan