Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-salubrin? - tack!

det sved
det gjorde det
i minnet
kvävd längtan
sipprade ut
i det obevakade
oförberedda
överraskande
kärleksfulla mötet
varifrån kom du
utan varning
som speglade min längtan




Fri vers av danshäxan
Läst 575 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-23 14:00



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Fin text med bra flyt. Jag fastnar särskilt för dessa rader

"i minnet
kvävd längtan
sipprade ut "

jag tycker de är så målande på något sätt...
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan