Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina inre dialoger


två minuters tystnad

- fall du, jag tar emot

************************************'

- lever du?
………..
- hallå, lever du?
- va? förlåt jag hörde inte
- ja men du lever i alla fall
- jag tror det


*************************************

- vad tänker du?
- tänker? nej jag känner
- vad känner du då?
- jag vet inte


******************************

- tänker du?
- va?
- tänker du? jag undrar om du tänker?
- tänker? nej, jag tror inte det
-
- varför frågar du?
- jag vill bara veta ifall du lever

********************************

- vad gör du?
- inget
- ja men, jag menar, vad gör du?
- om du undrar om jag tänker, så är svaret nej
- ?
- jag känner
- känner?
- ja du har fått ditt svar, är du nöjd?
- nöjd?
- ja nöjd
- nöjd med vad?
- svaret så klart, vad annars?
- svaret? att du inte tänker menar du?
-
- jorå så där…..


***********************************


- hör du?
- vad då?
- ja men hör du?
- hör vadå, vad finns det att höra?
- det som låter
- vadå som låter, det låter väl inget
- jo, om du lyssnar
- jamen jag lyssnar
- gör du?
- ja det är alldeles tyst
- eller så är du döv


****************************

- aj
- vad är det?
- det är nåt som skaver, nåt hårt
- var då? här?
- ja precis där och litet längre ner
- jaha, det är hjärtat

********************************'

- om jag lägger det i vatten?
- ja?
- blir det mjukare då?
- vilket blir mjukare?
- hjärtat
- ingen aning

***********************************
- kan prata med sig själv?
- hur menar du?
- ja alltså om man kan
- prata med sig själv?
- ja
- du gör ju det nu
- jo….
-
- hur frisk är man då?




Fri vers av danshäxan
Läst 592 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-23 14:04



Bookmark and Share


  Grusintag
Ska läsa denna om och om igen
2013-12-16
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan