Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min trädgård

doftar gott i min trädgård
mjuka och varma
gult blått vitt och grönt
om vartannat
tanken pilar snabbt
till dig
en odefinierbar känsla av
välbefinnande




Fri vers av danshäxan
Läst 532 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-23 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan