Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rullator

Räknade dagar

går så fort man hinner räkna dom

Bilar kör så fort så man kommer till två

sen säger räknehjärnan stopp

Och man skull helst ladda upp sitt minne på internet

innan man blir flintskallig senil o för gammal

till o med för rullator




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-06-21 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter