Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I\'ll die alone.

Varför går jag ens upp ur sängen på morgonen..

jag har inget att gå upp för


oh it\'s true everything that was once so good
it ends

everything ends.


JAG FATTAR INTE HUR JAG HAR KUNNAT BLI ALLT JAG NÅGONSIN HATAT.

people change!?

men vad har jag gjort med mig själv,
jag fattar inte
jag förstår inte

och jag kommer aldrig göra det heller.

jag letar efter svaren till varför dessa frågor aldrig försvinner.


it\'s the end of me




Fri vers av millie
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-21 15:22



Bookmark and Share


  Steffe
Jag tror vi alla står där någon gång. Jag \"peakade\" när jag var 26-27 år, så med lite tur \"peakar\" du mycket tidigare och kan börja komma till freds med livet tidigare än jag.
2007-07-05

  blåljus
det känns som att allting du skriver kommer direkt från hjärtat! det är ärligt och det känns. väldigt bra!
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

millie
millie