Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller upp&ner genom ett lila paraplyy para pleu para sól para tiitititititi


Sötma för andra sidan

Busshändelser

sönderkrasad och bräckt, bara ett stort virrvarr av visuella skärvor och fyrverkerimönster
..vad är oddsen för motgångar, menar jag?

där tiden står still men precis på ett sätt man gillar...avstängdheten men tvåsamheten.

i höjd med alla höga hustak


det är med en blandad känsla i magen jag följer det. För varje gång jag står på tröskeln till hennes rum och hejdar mig själv för att inte väcka henne, blandas känslorna

jag var ännu kvar i det olivgröna och såg det i en spegel,
trodde det var felaktighet som smög sig på men tänkte
att det var räcket jag lutade mig mot som skar in i huden som gjorde ont
Sen: frånvaron, den långa och dryga, onåbarheten och tillslut avböjandet av sömn

Lögner är sötma för andra sidan
låt det bara bli klockan fyra imorgon eftermiddag
och låt folk vara där,
låt honom komma finklädd




Fri vers av Nemona
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-06-21 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemona
Nemona