Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna hopp igen

Nu är jag här
I den dröm jag alltid drömt
I den värld jag besegrat ömt
Jag är trots det förstörd
Förstörd och svag
Inget faller i mitt behag

Blind och förstörd
Känner inget som gör mig rörd
Har jag slutat tro
Varför känner jag ingen ro
Har jag svikit dig mitt hopp
Tagit beslut om ett stop

Jag vill bli hel
Känna pulsen
Sluta vara stel
Det kommer en dag
Där du och jag
Kan drömma vilt igen
Hoppas önska och ta på känn

Ett liv vi inte måste älska
Men en känsla vi inte kan begränsa
Jag ska låta drömmen gro
Göda den med min bästa tro
En tro jag ska behålla
En känsla ingen
Från mig kan trolla

Jag håller hårt i den förhoppningen
För den känslan ska
Komma tillbaka igen
Ta tag i min hand min vän
För nu börjar den




Fri vers av Chérie
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-22 10:05



Bookmark and Share


    Brell
Sista stycket strålar av hopp. Gillar!
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Chérie
Chérie