Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet du



vet du
jag hoppas att du ringer snart
vill prata med dig
blir glad av att umgås med dig
känns så rätt
går så lätt
blir varm

trots att vi bara är kompisar

just nu..........................




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-06-21 19:46



Bookmark and Share


    neasvea
Ojoj, där skrev du verkligen precis hur jag med tänker.. Kort och koncist, men ger och säger så mycket ändå! =) Fint!
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson