Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En burk majoshit

 

 

Ja polerade golvet i dag

med en burk majonäs

 

Jag polerade glasögonen i dag

med en burk svart skokräm

 

Sen blandade jag dom i en skål

målade en tavla

 

SÅLD

MAJOSHIT

7000 EUR

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-21 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter