Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du?



Du säger att du känner mig
Vet vem jag är,
vad jag tänker
Mina känslor säger du dig förstå


Så säg mig då mitt rätta namn
Gör klart för världen vem jag är
Lägg i dager hjärtats inre tankar
Och mina känslor tolka för mig




Fri vers av Bögen
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-21 23:38



Bookmark and Share


    aquis
Mm,..mycket bra.. Har själv en dikt som avslutas med \"hur kan jag förstå dig när hela jag är ett olöst mysterium\" Inte riktigt samma, men ändå.. JAG har inte grepp om vem jag är, hur kan då någon annan säga sig känna mig?
Gillar den här,..verkligen..
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Bögen