Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gunde svan på halsåkning

 

Rött vin

på kjolar så vita

byxor så grå

i halsen det slinker

glider ner som Gunde svan på halsåkning

till ditt tarmsystem

tur man trimmat magen med gröt

så lilla Gunde får sitt energi skott

invirade i tarmen av

 vinhalsduk

OS GULD

FRAM FÖR

MERA

BAG IN THE

BOX

 

SKRATT PÅ KARTONG




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-21 23:51



Bookmark and Share


  Carlita
hahahhahaha underbart! tur du förvarnade mig ;) har iofs inte vit kjol så klarade mig bättre än vad jag borde

gunde svan på halsåkning.. hehe, han ska då alltid ut på tur!! sätter väl snart honom i halsen här

brilliant bag in the box alster på beställning :D
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter