Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glöm inte i morgon: - sju blommor under kudden så drömmer du om din tillkommande... Eller - hur var det egentligen för Snövit?


De sju små -






den mjuka, blomsterdoftande kudden
inbjudande

varje natt drömmande

om någon
någon att älska

om morgonen vakna
ensam

hela veckans längtan
väntan
varje dag
varje kväll

att inte finna
någon
ingen
som håller måttet

att söka
finna sju
ett litet knippe
en bukett

men ändå inte den
den ende
den utvalde
att låta sig älskas av

uppgivet söka ensamhet
tystnad och frid

men då -
just då!
- bli funnen



älskad





Var det så det var - för Snövit?








Fri vers av Tina Q
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-22 01:55



Bookmark and Share


  Albert
fint
och du också, en dag, när du inte förväntar dig
2007-06-27

    JJ VIP
Jo det var något dit åt...Fin dikt med hoppfullt innehåll! Mvh. JJ.
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q