Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befängda flicka

åh galna lilla flicka
så vilse du är
du hjärtat har tappat
vad gör du här?
dagarna kommer
och du med dem
dina händer skakar
och lögner därom
vart ditt liv kommer leda
det vet du ej
svaret får vänta
tillsammans med dig
du blod får svälja
varje natt
ingen sen fråga
hur är det fatt
åh galna lilla flicka
så vilse du är
du sinnet har tappat
vad gör du här?




Fri vers av Chérie
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-22 10:28



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Evig fråga, vafan gör jag här, du fritänker snyggt.
2007-11-01

  lodjuret/seglare VIP
texten får två gula rosor
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Chérie
Chérie