Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade Phiona


Dina dofter



Dina dofter
sprider sig
i förföriska stråk
om aftonen

kallar mig
till dig
leder mig
att inta

dig




Fri vers av Bögen
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-22 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bögen