Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tudelad längtan


Min längtan är tudelad,
kluven liksom
Varandras motsatser,
går varsin väg

Den ene åt öster,
den andre mot väst
Längtan rymmer
en synbar konflikt

Den ene säger;
rör mig sakta,
den andre;
ta mig hårt

En söker förtrolighet
en annan distans

Långt borta
där jag ej längre ser,
bland skuggorna och dimmorna
mötas de två

Förenas till slut,
på andra sidan haven

Smälter samman i ett
bortom skymningen




Fri vers av Bögen
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-22 12:46



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Den ene säger;
rör mig sakta,
den andre;
ta mig hårt

Var det du som rotade i mitt huvud i natt. Din jäkla tjuv! Dessa förbannade motpoler och dess fantastiska ljuvlighet, se där! ännu en dragkamp! Bra beskrivning av det.
2007-06-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket vackert skrivet!
och igenkännande
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Bögen