Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En helt vanlig ... tradition !


Midsommar

Lundell i stereon
De regnar ute
Jordgubbar så röda
Ölen på kylning
Snapsen i frysen
Sill o potatis på bordet
Alkoholens rus
Blommor i mitt hår
De är midsommar igen

Goaste o gladaste midsommar vänner !




Fri vers av Jack_iX
Läst 989 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-22 13:33



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Härlig bild! Jättevackert!
2007-06-29

    Maria Malm
Hoppas Du hade en fin midsommar och inte alltför \"blöt\".
2007-06-25

  prinscess VIP
glad midsommar till dig med vännen
2007-06-22

    grodkungen
om nån ska hoppa groda är det nog jag
2007-06-22

    sunnanvind
Härligt vännen! Glad midsommar! Kramar om*
2007-06-22

  Cris
haha,..jag kom först.. *hoppar groda*
Glad midsommar!!!
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX