Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära midsommar o lite tillllllllllllll

 

 

Na na ni na ni

na na na

ni ni ni

VÄLKOMMEN

TILL MIN REGNIGA DANS

KÄRA MIDSOMMARSVANS

 

SKIT

VÄDERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

JA BLIR TOKIGGGGGGGare

I ´ÅR IGEN

NÄ HÄ NÅN MÅTTA FÅR DET MIN SJÄL VA

PÅ SILLEN

SAMMA SOM FÖRRA ÅRET SÄKERT

HAHA

 

 

ps.gräslöken slut med fy faaaaaaaaaan

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-06-22 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter