Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skallad

Vill du kräva mitt erkännande
att jag dunkar skallen mot fasaden
låter lögnerna kastas på bål

du vill
men du tvekar och
låter mig skallas i smyg
låter lögnerna växa som lågor




Fri vers av Johanna Ljunggren
Läst 638 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-22 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Ljunggren