Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ny titel och omdisponerad


lek-amen

min kropp
tränad och svältfödd
plågad i tjugo år

blå bristningar
dekorerar utsidan av mina knän

dansare
alltid redo för krumsprång
tränar med smärta

grå vardag
kantas av publikens applåder




Fri vers av danshäxan
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-06-22 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan