Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslig


utan skydd
i stormens öga
det gör ont när du smeker min panna




Fri vers av danshäxan
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-06-22 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan