Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur

jag är oceanen
med vilda vågor

du är fullriggaren
som färdas mellan stränder

hur ska du kunna segla mig
när jag släpper min tsunami




Fri vers av danshäxan
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-22 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan