Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minnet av ett passionerat möte kan dröja sig kvar länge länge.


vällust

du är min favorit
alla kategorier
din hand smeker mitt lår
jag välver min kropp
låter mitt sköte söka dig
din doft fyller mina sinnen




Fri vers av danshäxan
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-22 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan