Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I\'m caged in myself.

If i got a penny for every time you said i was worthless,
i would be a millionaire.
Then i would move out of here.
Pursuit my dreams elsewhere.
Although it seems dark, sometimes it\'s bright.
So many colors, so many lies.
I\'d rather be dead if this is life.

Eyes that are blind cannot see.
But your eyes were never blind you just closed them.

I never wanted to cry but the tears still fell.
I am caged and my body is the cell.
I am caged inside myself.
If you wan\'t to know the way down to hell,
don\'t be afraid to ask.
Hell is my everyday path.




Fri vers av millie
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 01:45



Bookmark and Share


  brainwashed
bokmärke..
otroligt grymt skrivet.
älskar den.
2007-07-02

  Morfeus
Bra skrivet, även om jag inte kan tro på att kroppen kan vara det som fångar en och stänger en inne, det sköter ens tankar om enligt mig.
2007-07-01

  blåljus
jisses christ! den kändes... fruktansvärt mörk, fast riktigt jävla bra!! =)
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

millie
millie