Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

du är höstpromenader bland löven
du är gummistövlar i en vattenpuss
du är ett ljummet sommarregn
du är tusenskönan i mitt hår

du är doften av nyklippt gräs
du är skrattet i halsgropen
du är vårens första knopp
du är hoppet i mörkret

du är en promenad hand i hand
du är barfotafötter mot daggvått gräs
du är ett tröstande ord
du är solens värmande strålar

du är min bästa vän




Fri vers av livräddaren
Läst 532 gånger
Publicerad 2005-03-21 20:29



Bookmark and Share


    vilija
Jättefint när du avslutade med "du är min bästa vän". Det beskrev precis Jojjo! :D
2005-03-27

  Elin M
Jättefint, får verkligen känslan för hur mycket vänskapen betyder.
2005-03-22
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren