Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallon topp-Behå topp-Kaffe dopp

 

Hallon topp

Gummi hopp

Behå topp

Lever topp

Fisk hopp

Senaps hopp

Fågel bopp

Kaffe dopp

Gnägg dopp

Doppings dopp

 Tristess flopp

Super snopp

Gummi topp

Flamm hopp

Mingo dopp

 

Små sinnes ord

Fula som gatan

Roliga som satan

 

SKRIK O HOPPA

ROPA O DOPPA

 

LEVERPASTEJ

SMÖRGÅS

ÄR RIKTIGT

GOTT

VAR

GOD

KÖP

SCAN

 

 

 

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-23 10:52



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Ursäkta men denna text är skit kul med rimmen.
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter