Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad alla som vill ha ett garv




ASS FOR PRESIDENT

 

Ha vilken låt oh la la

stan är full med persiko skallar som tror dom är nåt

kind mot kind

ja skallar deras knä om ja vore en dvärg

ha vilken tur ja inte är så ja lägger mej på huk

nosar asfalten upp i näsan den blå himlen tittar ner

viskar du är tokig ha ha ja vet

och sen då nån ska va det

o jag har licens för det

på pappret skrivit

i röven torkat

så ner med brallorna folk

vissa arslet

ASS FOR PRESIDENT




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter