Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om långa relationer första utkast


visst du är attraktiv


vi åldras du och jag
du blir snyggare
jag blir tröttare
jag längtar ut men inser
att du är mitt enda val




Fri vers av danshäxan
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-06-23 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan