Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egen tid är guld värd, första utkast.


grus under skorna


promenader på morgonen
får min hjärna att klarna
solens strålar
belyser mina tankar
jag blir ung och gammal
allt på en gång
en komplex kvinna
sommarens grönska förför
får mig att skratta
och glömma bekymmer
glömma mig själv
jag blir luft




Fri vers av danshäxan
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan