Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när det oförlösta plötsligen händer


övertramp


du sa det igår
orden som förlöser
och skrämmer
– du vill inte vara med mig
– nej just precis
allt blev sagt och inget togs tillbaks
vad händer nu?




Fri vers av danshäxan
Läst 173 gånger
Publicerad 2007-06-23 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan