Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sammanfattning av föräldraskap i tonårstiden. andra utkastet


mamma

först uppe
två ensamma timmar att tänka
planera dagen på tio sekunder

skjutsa
hämta
påminna
stötta och lyssna

– när är det mat?
– får jag låna bilen?
– kan vi inte göra nåt roligt?
jag ler – när kan du?

– inte idag, nu ska jag se på film och sen ska jag duscha




Fri vers av danshäxan
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-06-23 12:49



Bookmark and Share


  Berra Bäver
Här finns igenkännande. Härlig läsning.
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan