Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är så dålig på att skriva om glädje, och sorg är inget jag längre besitter för jag mår bra.. och ja nu ska jag ge det et försök bara för det


Tacka vet jag glädjen

 

har du någonsin vaknat av världens bästa dröm

du vet en sån där dröm man inte vill vakna ur
men förr eller senare måste inse bara är
just det
en dröm

jag hade en sån i natt

jag vaknade berusad av glädje
och fullkomligt sprang upp ur sängen

ut i det daggvåta gräset, barfota,
och skrattade och hjulade
- jag som inte ens kan hjula

och jag försöker nu sätta ord på mina känslor
men allvarligt känns det som om det brinner

och jag är ivrig att få skratta

jag skänker en tanke till gud för jag får skratta
äntligen igen

och sen så tar jag dagen med storm
och dansar i månskenet på kvällen; sent

sen går jag och lägger mig
blundar i min säng

ber en kort bön till gud
och hoppas på en lika bra morgondag
och tackar för skrattet

sen faller jag i sömn och påbörjar en bättre dröm än den natten innan
och gud vet

jag kommer vakna med skratt i ögonen
imorgon igen

 

,




Fri vers av BaraSaraaa
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-23 16:56



Bookmark and Share


  Amina
jag ser dej framför mej, jag tror mej minnas att du berättade det här för mej på midsommarafton???

(jag är fortfarande bajs sjuk, fan vda arg jag blev när du sa att jag inte skulle dör JAG DÖR VISST)

kärlek
2007-06-24

    RebeccaW
Oj, jag älskar den, den ger en så positiv känsla på nåt vis:)
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

BaraSaraaa
BaraSaraaa