Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att vilja bryta mot alla konventioner och det förväntade. kalv på grönbete. andra utkastet


patiens

trött på mig själv
och min präktighet

på att alltid passa in
och passa tiden

pass vill jag säga
stopp och belägg

jag är utan trumf på hand
har bara hjärter




Fri vers av danshäxan
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-06-24 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan