Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att ändra saker som bara fått råda. HJÄLP MED TITELN!!!!!! / första utkast


gammal kultur


har gjort det nu-
förändrat

både möblerat
kastat och köpt nytt
kortat gardinerna
plockat ner tavlor jag avskyr
planerat för tapetsering

så att jag kan klistra för
det som sitter i väggarna




Fri vers av danshäxan
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-06-24 08:18



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
bra slutrader! kanske går att alludera mera på?

känns som det är dem som är intressantast och i dem som en titel kan ligga gömd.
beroende på vad som satt i väggarna (kanske man inte helt behöver avslöja dock). Kan ju vara mycket: nått som de bevittnat som du vill glömma bort, de som bodde där innan\'s dåliga smak, spökhistorier, eller rentav kamratskap å hockeysvett hehe nää.

kom å tänka på den där texten om han som sitter målar en tavla vilken gradvis avslöjar sig föreställa väggögonens bild av honom själv där han sitter å målar (nått ur döda poeters sällskap, kommer ej ihåg vad? kanske minns galet)

/Al Zheimer
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan