Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att vara ständigt förälskad och attraherad av den man delar vardagen med.... en ynnest... / första utkast


kvällen före sjuårig bröllopsdag



du sträckte ut hela din kropp
framför teven
en man på snart fyrtio
två meter lång
jag blev distraherad
och filmen utan publik




Fri vers av danshäxan
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-24 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan