Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen vet

Ingen vet
ingen vet vad som döljer sig i ditt hjärta
dina känslor
ditt innersta
din längtan

det där lilla extra som du håller för dig själv
det som är DITT
ditt eget hemliga rum

det har vi alla
ingen vet allt
bör inte veta
ska inte veta

så lås din dörr noga
håll DITT JAG för dig själv
låt ingen skada det

öppna dig för världen
men håll ditt hemliga rum låst
behåll ditt innersta
det som är ditt
bara ditt




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 897 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-06-24 14:16



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart vacker stark och viktig text
2013-08-18

  aol
gillas verkligen alla har väl ett litet hemligt rum
2008-01-19

  © anakreon VIP
OK! Behåll ditt innersta - men häng
en reservnyckel i det där lilla glasade
skåpet på din sovrumsvägg!
Carl-Erik
2007-07-08

  thyra
Ett gott råd i välskriven text! Fint!
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen