Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera gärna


du fattade aldrig vinkeln

och han öppnade toalettdörren
tog en titt på min sönderskurna arm
och sa:
\"Känns det bättre?\"




Fri vers av ciissi
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-06-24 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, den här dikten var väldigt träffsäker. Gillade den. Men vad menas med titeln, att han inte fattade vinkeln?
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

ciissi
ciissi