Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monsterbarn

Monsterbarn monsterbarn
var har du gömt din docka?
Monsterbarn monsterbarn
varför vill du inga blommor plocka?
Monsterbarn monsterbarn
var har du gömt ditt skratt?
Monsterbarn monsterbarn
varför säger du inte ett skvatt?
Monsterbarn monsterbarn
det är dig om kallar stygg
men saken är den att du nog aldrig känt dig trygg
aldrig känt dig trygg




Fri vers av ciissi
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ciissi
ciissi